Van harte welkom bij de Kansspelclub, de specialist in Kansspelen. We verzoeken je eerst hieronder je geboortedatum in te vullen. Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.Samen Spelen, Samen Winnen


Spreid jij graag je kansen? Wil je met meerdere loten meespelen, maar daar niet de volledige inleg voor dragen?
Speel dan mee met een van onze unieke spelen. Je speelt samen met andere potentiële winnaars en vergroot daarmee je winkans!

Samen Spelen, Samen Winnen. Zo simpel kan het zijn!

Zoveel spellen, zoveel kansen!


Bij Kansspelclub ben je altijd aan het juiste adres voor het meest complete assortiment aan kansspelen én maak je bovendien kans op mooi extra’s bovenop de reguliere winkans. Standaard een win-win situatie dus. Hier vind je een overzicht van de kansspelen die wij in onze winkels aanbieden. Heb je graag wat meer uitleg? Wij adviseren je uiteraard graag in de winkel.


De loterij met de grootste winkans van Nederland!

Voor € 2,- kun jij ook miljonair zijn! Elke zaterdag kans op de Jackpot!

Met Eurojackpot maak je elke vrijdag kans op miljoenen. En dan kan alles. Laat je fantasie de vrije loop, dan is bijna alles te koop!

Make today your Lucky Day! Vanaf €1,50 maak je al kans op €450.000. Elke dag om 19: 00 uur weet je het!

Krasloten heeft een groot assortiment met aankoopprijzen die uiteen lopen van € 1 tot €20. Met vaste loten zoals Klavertje 4, 7 Klapper en 24 Karaat Cash.

Zet in en win! Toto biedt weddenschappen aan op (inter)nationale voetbalwedstrijden en sportwedstrijden als tennis, basketbal, Formule 1 en darts.