Van harte welkom bij de Kansspelclub, de specialist in Kansspelen. We verzoeken je eerst hieronder je geboortedatum in te vullen. Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.


Ondernemer worden

Bent u een ondernemer met een hart voor kansspelen? Dan is Kansspelclub zeker iets voor u! Een Kansspelclub ondernemer organiseert regelmatig spelen, herken je aan spelelementen in de winkel en het assortiment is gericht op geluk. Kennis van zaken is een belangrijke eigenschap van Kansspelclub ondernemers en ze staan hun klanten graag te woord. Naast kennis zijn er in de winkel exclusieve acties die in het teken staan van winnen, dromen en geluk. Bij een Kansspelclubwinkel komt een consument naast de hoge winkans en exclusieve acties, ook voor het clubgevoel. Kansspelclub is een onderdeel van Convenience Concept. Uiteraard ondersteunt Convenience Concept ook u graag om van uw winkel een unieke Kansspelclub winkel te maken.

Herkent u zich in dit profiel?
Wilt u als ondernemer meeliften op de voordelen die Convenience Concept u biedt? Sluit u aan bij onze club, samen groeien we naar een duurzaam resultaat! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via 088-12 61 000.

Meer weten?

Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.


* Deze velden zijn verplicht