Van harte welkom bij de Kansspelclub, de specialist in Kansspelen. We verzoeken je eerst hieronder je geboortedatum in te vullen. Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.


Samen Spelen, Samen Winnen

Spreid jij graag je kansen? Wil je met meerdere loten meespelen, maar daar niet de volledige inleg voor dragen? Speel dan mee met een van onze unieke spelen. Je speelt samen met andere potentiële winnaars en vergroot daarmee je winkans!

Samen Spelen, Samen Winnen. Zo simpel kan het zijn!

Hoe werkt het?
Een Boulevard bevat 100 Staatsloten. Je kunt hier één of meerdere aandelen van kopen in de winkel. Zo speel je mee met 100 Staatsloten en heb je enkel de inleg van één Staatslot. De inleg voor één heel Staatslot tijdens een reguliere trekking is €17,50. Meespelen met meerdere aandelen is ook mogelijk. Doordat je met 100 Staatsloten meespeelt, maak je 100x kans op het Staatsloterij prijzenpakket! De gewonnen prijs wordt verdeeld over de 100 deelnemers. Doordat je met 100 Staatsloten meespeelt, in combinatie met alle eindcijfers, ontvang je altijd minimaal €7,45 per trekking.

Waar wacht je nog op? Speel mee in één van onze Kansspelclubwinkels!

Hoe werkt het?
Samen met 9 anderen speel je mee met 30 Eurojackpot loten. Een Eurojackpot lot bedraagt normaliter €2,-. In dit samenspel staat één aandeel voor drie Eurojackpot loten. Je inleg voor het Superspel is dus minimaal €6,-. Je legt het bedrag voor drie loten in, maar speelt mee met 30 loten! Zo spreid jij je kansen. Na de trekking zal het gewonnen bedrag gedeeld worden door de 10 deelnemers.

Waar wacht je nog op? Neem nu deel in één van onze Kansspelclubwinkels!


Onze specialisten mogen zich met recht specialist noemen. Bij een enkele winkel kan het echter zo zijn dat het
Samen Spelen niet (altijd) aangeboden wordt, check daarom bij jouw specialist of dit ook in het aanbod zit.